°C 24

Od 28. svibnja počinju s radom samoborski Bunker i kino!

25.05.2020.

Redakcija

Ublažavanjem epidemioloških mjera otvara se sve više javnih prostora i kulturnih ustanova, onih koje mogu prema preporukama nadležnih stožera omogućiti posjetiteljima sigurnost i nesmetan boravak u svojim prostorima. Tako 28. svibnja svoja vrata otvaraju još i samoborsko kino i Centar za mlade Bunker, u kojima će se odvijati redovne projekcije filmova i predviđeni programi, uz jasne preporuke za sve posjetitelje.

Kako virus i zaraza COVIDOM-19 još uvijek prijete, posjetiteljima programa preporuča se da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu te otkažu dolazak u slučaju povišene temperature (više od 37,2ͦC) ili bilo kojih znakova bolesti, da koriste mogućnost online kupnje ulaznica, pojačano brinu o osobnoj higijeni i dezinfekciji pri ulasku u prostore, održavaju fizički razmak od ostalih barem od 1,5 metra, te da se pridržavaju i svih ostalih preporuka kod kašljanja i kihanja, kao i korištenja maske za lice.

Posjetitelji se mole da ulaze jedan po jedan na način da prvi ulazi onaj koji zauzima najudaljenije/najniže mjesto u gledalištu (gledajući od ulaza) te da se nakon završetka programa ne zadržavaju u grupama i ne ostvaruju bliske kontakte jedni s drugima.

U nastavku donosimo detaljniji program samoborskog POU, te raspored događanja: