°C 11

Naučite „5 koraka do uspješnog biznisa” u Samoboru ovoga četvrtka!

20.09.2022.

Redakcija

Kao podršku poduzetnicima/cama pri ulasku u novu poduzetničku godinu (rujan), a koja je ove godine zbog krize posebno neizvjesna za sve, Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova održat će dvije besplatne edukacije na temu „5 koraka do uspješnog biznisa“.

Edukacija će se provesti u četvrtak, 22. rujna uživo u samoboru, a ako to možda propustite, 29. rujna možete sudjelovati online.

Ako ste vlasnik/ca biznisa ili freelancer i želite povećati prodaju i izgraditi uspješan biznis ili popraviti gdje šteka u biznisu ili što i kako prioritizirati?ž

U sat i pol trajanja edukacije naučit ćete koji su stuopovi uspješnog niznisa, koje greške poduzetnici najčešće čine i kako to promijeniti, saznat ćete kako analizirati gdje se vaš biznis nalazi u 5 glavnih područja poslovanja i definirati prioritete i plan za uspješnije poslovanje svog biznisa.

Edukaciju će održati Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova, a početak je u 18 sati u Klubu mladih Bunker (Ul. Savke Dabčević Kučar 8, Samobor) u organizaciji Kluba poduzetnica Samobor.

Broj polaznika je ograničen pa osigurajte svoje mjesto slanjem maila s naslovom PRIJAVA NA RADIONICE na email adresu klubpoduzetnica@gmail.com.