°C 14

Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje

28.06.2018.

Vana Pocrnjić

Ljeto u Samoboru svojim građanima i svima koji ga posjete u ljetnim mjesecima i ove godine, od 28. lipnja do 30. kolovoza, donosi pregršt svakodnevnih događanja, od kreativnih društvenih igara i radionica, šaha na otvorenom, ljetnog kina na otvorenom pa sve do aktivnog ljeta.

Prve četiri subote (30.lipanj, 7., 14. i 21. srpanj) Ljeta u Samoboru od 9 do 12 sati rezervirane su za rekreaciju. Djeca će imati priliku iskušati golferske vještina na 10 mini golf poligona s različitim preprekama. Sudjelovati mogu djeca od 4 godine na dalje, a dobrodošli su i roditelji. Novost ovogodišnjeg Ljeta u Samoboru je miniGOLFiranje u sklopu programa Aktivno ljeto, a u suradnji sa Športićima. 

MiniGOLFiranje je sportsko edukativni zabavni projekt koji je osmislila ekipa iz male sportske akademije Športići iz Samobora.

Program Ljeto u Samoboru održavat će se na tri lokacije, na Trgu Matice hrvatske, na zelenoj površini iza samoborskog kina i na dječjem odjelu Gradske knjižnice Samobor, u organizaciji Turističke zajednice grada Samobora.

Suorganizatori su Gradska knjižnica Samobor, Pučko otvoreno učilište Samobor, a pokrovitelji projekta Grad Samobor i Komunalac Samobor.

Galerija slika

Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje Ljeto u Samoboru: Sport, zabava i druženje