°C 12

Koncert Nine Kraljić na Adventu u Križu

12.12.2019.

Romana Šimek

Općina Križ poziva sve na tradicionalno adventsko druženje u centru Križa i to na prodajnom platou tržnice u parku u Križu. Adventsko druženje organizira se u suradnji s Udrugom vinogradara i vinara Škaf Križ te potporu ŠRU Šaran Križ, Savjeta mladih Općine Križ i ostalih udruga Općine Križ.

Očekuje vas sve besplatan fiš, gulaš i kuhano vino, a osim tamburaškog sastava Biseri i Djeda Božićnjaka koji će najmlađima dijeliti slatkiše, bit će tu i slanih i slatkih delicija koje pripremaju članovi ŽRK Trnina iz Križa i Društva Naša djeca Vladimir Nazor Križ.

Svi oni koji još nisu kupili sve darove za ovaj Božić mogu kupiti prikladne poklone na štandovima izlagača. Adventskom druženju priključit će se i Caritas Župe Uzvišenja Sv. Križa koji će ispred Župne crkve prodavati kolače, a prikupljeni novac bit će namijenjen potrebitima naše Općine. Odred izviđača „Siniša Pavković“ iz Križa i ove godine dijelit će Betlehemsko svjetlo mira.

A nakon adventskog druženja u 19 sati u Župnoj crkvi Uzvišenja Sv. Križa očekujemo s radošću besplatni koncert Nine Kraljić.

foto: Nina Kraljić/Facebook