°C 23

'Kaj su jeli naši stari': Vrbovec vas zove na još jednu vrhunsku turističko- kulinarsku manifestaciju!

20.08.2019.

Petar Brnada

U Vrbovcu se ovog vikenda sprema 39. po redu izdanje turističko- kulinarske manifestacije 'Kaj su jeli naši stari' koja svake godine iznova oduševi istinske gurmane i okupi ljubitelje dobre starinske hrane s područja čitave Zagrebačke županije, ali i puno šire.

-Ne znate kaj su jeli naši stari? Onda je pravo vrijeme da ovog vikenda posjetite Vrbovec na 39. turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari?“ Vrbovečka pera i gibanice te mnogobrojne delicije s kukuruzom, samo su dio raznovrsne ponude lokalnih gastronomskih specijaliteta kojima će Vrbovčani podsjetiti svoje mnogobrojne goste na to kaj su jeli naši stari- poručuju iz Županije.

Kako su dodali iz Zagrebačke županije, osim jela i pića spravljenih po starinskim recepturama, za posjetitelje je organiziran i bogat kulturno-umjetnički i zabavni program, radionice i izložbe, kazališne predstave i sportska natjecanja.

Za dobru zabavu u večernjim satima u petak, 23. kolovoza od 23:00 sata će se pobrinuti Hladno pivo, u subotu od 23:00 sata Jelena Rozga te u nedjelju 25. kolovoza grupa Vigor, također u 23:00 sata.

Detaljan trodnevni program manifestacije možete vidjeti OVDJE.

Zagrebačka županija tradicionalni je pokrovitelj ove manifestacije čije će svečano otvorenje biti u subotu, 24. kolovoza u 11:00 sati na ljetnoj pozornici u Vrbovcu.

Foto: Zagrebačka županija