°C 27

Igrajte se s djecom na “Festivalu igranja” u Ivanić – Gradu i podržite tamošnje volontersko društvo “Naša djeca”

25.04.2024.

Redakcija

Društvo “Naša djeca” Ivanić – Grad poziva roditelje i djecu predškolske i rane školske dobi na Festival igranja u subotu 28. travnja od 10 do 12 sati u objektu Dječjeg vrtića Ivanić - Grad na Žeravincu.

-Volonteri nedavno osnovanog Društva „Naša djeca“ Ivanić-Grad na čelu s misterioznim Zmajem iz Lonje kroz desetak igara za djecu i roditelje pobrinut će se da svaka obitelj stvori nezaboravne uspomene. Cilj Festivala je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre sa djecom i potaknuti uključivanje roditelja u igru s djecom. Zajednička igra izrazito je važna za produbljivanje odnosa roditelj-dijete te skladni razvoj djeteta – istaknuli su organizatori.

U organizaciji Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ i Saveza društava „Naša djeca“, a uz potporu inicijative The Human Safety Net i Generali osiguranja kroz travanj i svibanj Festival igranja bit će održan u ukupno šest hrvatskih gradova – u Ivanić-Gradu, Požegi, Jastrebarskom, Splitu, Varaždinu i Gospiću.

Inače, Društvo “Naša djeca” „Ivanić-Grad“ čine volonteri, mahom stručnjaci iz područja odgoja i obrazovanja, ali i roditelji i studenti.

Cilj je djeci, mladima i njihovim roditeljima s područja Ivanić-Grada i Kloštar Ivanića ponuditi zabavne i edukativne aktivnosti.

 

 

(Foto: Društvo "Naša djeca" Ivanić - Grad)