°C 16

Hit predstava 'Oko jedne hiže' za Noć kazališta u Zelini

12.11.2019.

Romana Šimek

Na 11. manifestaciji Noć kazališta, u subotu, 16. studenog 2019, Kazalište Škrabe iz Jastrebarskog nastupit će sa svojom hit-predstavom "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea u Svetom Ivanu Zelini.

Predstave Nine Škrabea često su gostovale u Zelini – samo u protekloj sezoni zelinski ljubitelji kazališta gledali su njegove predstave "Dobri čovjek Bažulek" Kazališta KNAP i karlovačkog Zorin doma te "Svetac svega svijeta" Ansambla Kolbe.

Zelinsko kazališta ZAMKA u ovogodišnjoj Noći kazališta predstavit će se s dvije predstave autorice i redateljice Štefice Fanjek, "Ja u pubertetu" u 18:15 sati te "Na proščenju" u 18:30 sati.

Jaskanska predstava "Oko jedne hiže" na rasporedu je u 20 sati, a ulaznice za cijeli program po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti preko web-stranice Ulaznice.hr - https://www.ulaznice.hr/web/event/88/120 te u Svetom Ivanu Zelini u papirnici MTD Papirus (Bocakova ulica 3), Caffe baru "2" (Vatrogasna ulica 2) i na sam dan događanja od 17 sati na blagajni dvorane "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Zelina.

"Ja u pubertetu" je dječja predstava Zelinskog amaterskog kazališta, a predstava zelinskog odraslog ansambla "Na proščenju", premijerno je izvedena u ožujku 2019. Predstava "Oko jedne hiže" Kazališta Škrabe do sada je s velikim uspjehom igrana u Jastrebarskom te na gostovanjima u Pribiću i Donjoj Kupčini, a nakon Zeline do kraja godine igrat će i u Klinča Selu te u posebnoj božićnoj verziji u Jastrebarskom.

Vidimo se na Noći kazališta u Zelini, na proščenju i oko jedne hiže! Jaskance veseli susret s njihovim prijateljima iz Zeline, a na predstavu pozivaju posjetitelje i goste iz drugih naselja Zagrebačke županije i Lijepe naše!