°C 16

Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam

06.12.2018.

Vana Pocrnjić

Danas, na blagdan svetog Nikole, u prostorijama Gimnazije Velika Gorica održava se Humanitarni božićni sajam u svom šestom izdanju koje su organizirali gimnazijalci.

U školskom hodniku na 10-ak štandova uz božićne pjesme, prodavali su se razne slastice koje su oni napravili s simboličnim cijenama od 5 kuna.
Sajam je počeo jutros u 9 sati i trajat će sve do 18 sati. Kao i prethodnih godina posjetitelji će moći kupiti razne božićne ukrase,čestitke, osladiti se kolačima ili okrijepiti napicima i tako dati svoju donaciju za one u potrebi.U veselom i okićenom raspoloženju prodavali su muffine, palačinke, kolače, dok su neki imali i toster te su prodavali tostirane sendviče, ali i američke palačinke. Osim slastica, na štandovima možete naći i sokove, ali zdrave napitke-smoothie i to sve za 5 kuna.

- Sretni smo što smo ovo uspjeli organizirati. Prodaja nam ide dobro, a nama je drago kada novac koji skupimo od prodaje ide u humanitarne svrhe. Vrijeme je Božića i uvijek trebamo pomagati jedni drugima- kazala nam je Martina, učenica 2. razreda.Još uvijek imate vremena, sve do 18 sati, da svratite do Gimnazije, kušate ukusne kolače, poslušate božićne pjesme, i pomognete onima kojima je to najpotrebnije. 

Galerija slika

Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam Gorički gimnazijalci organizirali Božićni sajam