°C 27

FOTO: Iz Ivanića do Petrinje stiglo 230 paketa za vrtićance

09.02.2021.

Maja Peranić

U akciju „Djeca djeci“ uključili su se vrtići diljem Zagrebačke županije kako bi prikupili potrepštine i materijale za vrtiće potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije. U akciji je sudjelovao i Dječji vrtić Ivanić-Grad koji je ovih dana dostavio prikupljene donacije Dječjem vrtiću Petrinjčica iz Petrinje.

U Petrinju je iz Ivanić-Grada stiglo 230 paketa koje je vrtić prikupio zahvaljujući odazivu roditelja i zaposlenika, a dostavljena je i dodatna donacija potrošnog materijala za sam vrtić.-Naša humanitarna akcija bila je dio velike akcije "Djeca djeci!" koja je još okupila i vrtiće iz Dugog Sela, Križa, Kloštra Ivanića, Čazme, Ludine, Vrbovec, Dubrava, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Križevci. Još jednom veliko hvala svima koji su se odazvali, vjerujemo kako će svi divni pokloni donijeti osmijeh djeci-poručili su iz Dječjeg vrtića Ivanić Grad.

(FOTO: DV Ivanić-Grad)

Galerija slika

FOTO: Iz Ivanića do Petrinje stiglo 230 paketa za vrtićance FOTO: Iz Ivanića do Petrinje stiglo 230 paketa za vrtićance FOTO: Iz Ivanića do Petrinje stiglo 230 paketa za vrtićance FOTO: Iz Ivanića do Petrinje stiglo 230 paketa za vrtićance