°C 2

Fantastični "Bloger Krule" gostuje u Jastrebarskom: Upad je besplatan, rezervirajte svoj stol na vrijeme!

13.10.2021.

Petar Brnada

Jadranko Hodak, u narodu puno poznatiji kao Bloger Krule, najavio je posjet Jastrebarskom u koji stiže u subotu, 16. listopada.

Intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici... bauštele... kafane...kazao je o sebi u jednom intervjuu za tportal Krule koji na Facebooku ima preko 280.000 pratitelja.

-Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše, pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve cenzure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu 'Dobro ovaj to reče'!- kazao je tada.

Krule će vas nasmijavati u Urban caffe-u s početkom u 20:30 sati. Upad je slobodan, a svoj stol možete rezervirati na 099 334 4473.

-Vele kako je cijena goriva probila psihološku granicu od 11 kuna. Dobra ta neka psihološka granica. Moja je probijena još prije 15 godina kad je gorivo sa pet ipo skočilo na šest... isto kad je i burek sa 7 skočio na 9... isto kad sam vidio Severinin film "Putnici na brodu"...

... kad gledaš, već sam 15 godina psihološki migrant, jer granica je probijena odavno- poručuje Krule uoči dolaska u Jasku.

 

Foto: Bloger Krule, Facebook