°C 19

DVD Zelina poziva na 9. Fire combat "Zeleni plamen"

04.04.2024.

Ivana Ćurić

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveti Ivan Zelina, u subotu, 13. travnja, domaćin je fire combat natjecanju "Zeleni plamen", a prijave se zaprimaju do 10. travnja.

Zelinski vatrogasci ovo natjecanje organiziraju po deveti put, a brzinu,znanja i spretnost natjecatelji će odmjeriti ispred Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sv. Ivan Zelina , Bocakova 11, u Svetom Ivanu Zelini.

-Natjecanje vatrogasnih grupa je natjecanje u savladavanju prepreka uz uporabu osnovnih operativno-taktičkih radnji i postupaka sukladno pravilniku o natjecanju vatrogasnih grupa. Na natjecanju mogu nastupiti svi vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, u kategorijama i klasama, kako je navedeno u pravilniku. Svaka ekipa mora doći sa vlastitom osobnom opremom (vatrogasno odijelo, čizme, kaciga, rukavice, izolacijski aparat, alpinistički pojas). Natjecatelji su sa sobom dužni ponijeti osobnu iskaznicu ili vatrogasnu iskaznicu-ističu organizatori.

Iz DVD-a Sv.Ivan Zelina mole zainteresirane natjecatelje da najkasnije do 10. travnja svoje ovjerene prijave dostave na e-mail info@dvd-zelina.hr

-Za sve ostalo možete kontaktirati voditelja natjecanja Kristijana Mačkovića na broj mobitela +385 98 992 2964 ili na e-mail kristijan.mackovic@gmail.com. Kotizacija za natjecanje iznosi 30 eura. Organizator je osigurao prehranu i piće za natjecatelje te prigodnu majicu i privjesak. Za ekipe iz inozemstva ostavljamo mogućnost plaćanja po dolasku na natjecanje.

Više informacija i detalja potražite OVDJE.Program 9. Natjecanja vatrogasnih grupa – fire combat "ZELENI PLAMEN"
1. 11:15-12:00 Prijava ekipa
2. 12:00-12:15 Otvaranje natjecanja
3. 12:30 Početak natjecanja
4. 15:30 Pauza
5. 18:30 Završetak natjecanja
6. 19:00 Podjela nagrada i priznanja

 

 

(foto:FB DVD Zelina)