°C 12

DJ Boboy snimio novi spot

06.02.2017.

ivana

Nakon uspješnih singlova "Poziv upomoć" i "Gubim najbolje" DJ Boboy objavio je svoj treći singl za koji je snimio i video spot.

Božidar Jancetić iz Gornjeg Dragonošca, za one koji ga možda još ne znaju, dokaz je da se sve može kad se hoće, pa ga tako ni prometna nesreća nije spriječila da ostvari svoj san i posveti se glazbi. Iako je još kao 10-godišnjak naučio svirati harmoniku u Glazbenoj školi Ivan pl.Zajc kako je odrastao prevladala je ljubav prema elektronskoj glazbi.
Njegov život obilježila je teška prometna nesreća 2007. godine nakon koje je ostao u invalidskim kolicima. Uz podršku najmilijih DJ Boboy izdignuo se iznad svih nevolja i nije dopustio da ga bilo što spriječi da se bavi glazbom.

Tako je krenuo nastupati po poznatim klubovima u Velikoj Gorici i Zagrebu kao DJ Boboy, na što je publika odlično reagirala i prepoznala njegovu pozitivan stav prema životu. Otada do danas obavio je tri singla, a svima će uvijek poručiti "Nikad ne odustajte od svojih ciljeva i vizija!"

Nakon uspješnih singlova "Poziv upomoć" i "Gubim najbolje" DJ Boboy objavio je svoj treći singl za koji je snimio i video spot. Riječ je o još jednoj pjesmi za ples i klubove na kojoj su radili Velikogoričani Luka Kovačić zadužen za glazbu i aranžman, Tomislav Domjanković zadužen za video te Stela Levaković koja je autorica teksta.- Spot je sniman u Samoboru, na predivnoj lokaciji Villa Grey, a za ideju , styling, i lokaciju pobrinula se Marina Filipec-rekao nam je Božidar Jancetić poznatiji kao DJ BoBoy. Kako sve skupa izgleda i zvuči pogledajte u videu.