°C 14

Cirkuski ulični festival čeka vas ovog vikenda u Samoboru

14.05.2019.

Redakcija

Svake godine na ulicama Samobora predstavljen je cirkuski ulični festival, a ove će godine trajati tri dana, od 17. do 19. svibnja. Mnoštvo domaćih i međunarodnih cirkuskih artista sudjeluju na lokalno poznatom festivalu od kojih možemo spomenuti Samozapaljive Talijane, NevjerojatnobalansirajućiVenecualca, Niki i mnogi drugi.

Spomenuti umjetnici istražuju razne sfere cirkusa pa ćete moći vidjeti razna eksperimentiranja s glazbom, suvremenim plesom, digitalnom umjetnošću i mnogim drugim efektima u cirkuskom svijetu.

-Festival je namijenjen svim uzrastima – najmlađima i najstarijima te vas očekuje bogat ulični program. CU'FUSEK uključuje sadržaj za djecu, razne predstave te animacije, u programu CHILLIBAR NA CU'FUS-u moći ćete uživati u dnevnom glazbenom programu u parku, a CU'FUZIK još nudi i glazbu na festivalu - poručuju organizatori.

Uz navedene sadržaje, program je bogat cirkuskim radionicama - CU'FUSARIJE, cirkuskom cabaret večerom, prezentacijama na CU'FUS-u, eko kutkom, raznolikom gastro ponudom i primamljivim nagradnim igrama.

Valja napomenuti kako je program na CU'FUS- u besplatan uz obaveznu donaciju u šešir umjetnika. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama.