°C 27

Besplatne radionice za nezaposlene žene

08.03.2019.

Vana Pocrnjić

Eduka – centar lokalnog razvoja i ODRAZ-Održivi razvoj zajednice pozivaju nezaposlene žene s područja gradova Jastrebarskog, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik da sudjeluju na sedam jednodnevnih radionica koje će se u razdoblju od 19. ožujka do 2. travnja, koje će se održati u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA kojim se želi doprinijeti rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA. ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje.

Želite pozitivno i proaktivno djelovati na razvoj svoje karijere? Vidite potencijal za razvoj u vašoj lokalnoj zajednici te razmišljate o prijavi projekata na natječaje? Trebate teorijsku i praktičnu podršku kako bi krenuli u ostvarivanje svojih ciljeva? Želite čuti i naučiti kako se drugi nose sa stresom, rasporedima i obvezama? Ako vas zanimaju odgovori na barem neka od navedenih pitanja, onda su ove radionice upravo za vas! 

Prijavite se za sudjelovanje i naučite kako:

• uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada
• primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva
• uspješno planirati i donositi odluke
• planirati održivi lokalni razvoj
• dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt

Prijavite se putem online prijavnice najkasnije do 15. ožujka.