°C 13

Besplatna radionica Škole mentalne aritmetike: Neka i Vaš malac bude genijalac!

12.09.2019.

Petar Brnada

Škola mentalne aritmetike Malac Genijalac Velika Gorica priprema besplatnu radionicu na kojoj ćete se moći pobliže upoznati sa samim programom škole u sklopu kojega će klinci kroz mentalnu aritmetiku razvijati cijeli spektar intelektualnih i kognitivnih vještina.

-Škola mentalne aritmetike Malac Genijalac je namijenjena djeci u dobi četiri do 12 godina. Riječ je o revolucionarnom programu kojim se uz upotrebu abakusa aktiviraju obje hemisfere mozga kod djece, čime se postiže puni moždani potencijal. Program daje izuzetne razvojne rezultate zahvaljujući japanskoj metodi, koja je razvijena u suradnji s najpoznatijim svjetskim stručnjacima. Upotrebom, a potom i vizualizacijom abakusa, razvija se izvanredna matematička vještina – brzo računanje- otkriva nam Hrvoje Tkalčić, vlasnik Centra Helena.

Međutim, brzo računanje nije jedini cilj ovog programa, već predstavlja jasan pokazatelj onih kognitivnih sposobnosti koje polaznici uspješno razvijaju kao povećana pažnja i koncentracija. Program Škole mentalne aritmetike traje 2×10 mjeseci (osnovni i napredni nivo) uz pripremni nivo za predškolsku djecu u trajanju od dva mjeseca.

-Po obavljenom testiranju, dati ćemo roditeljima naše stručno mišljenje i ponuditi upis u jesenske grupe koje počinju s radom tokom rujna na lokaciji Velika Gorica - Centar za poduku HELENA, A.K. Miošića 23a- kažu iz Škole.

Da biste sudjelovali na besplatnoj radionici potrebno je prijavu s imenom vašeg djeteta i datumom rođenja zajedno s vašim kontakt podacima (e-mail i mob) poslati na e-mail: MalacGenijalacVG@gmail.com.

-Točan datum i vrijeme održavanja radionice za Vaše dijete definirati ćemo i javiti Vam nakon formiranja grupa. Poklonite Vašem djetetu znanje - osigurajte mu mjesto u jesenskim grupama Škole mentalne aritmetike Malac Genijalac VELIKA GORICA već danas- poručuju iz Škole te dodaju da požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen. Za više informacija posjetite web stranice www.centar-HELENA.hr