°C 12

Ansambl Jane očarao koprivničku publiku i osvojio zlatnu plaketu!

25.10.2022.

Redakcija

U nedjelju, 23. listopada u Koprivnici je održana državna smotra hrvatskih malih vokalnih sastava na kojoj je velikogorički vokalni Ansambl Jane osvojio zlatnu plaketu s gotovo maksimalnim brojem bodova – 99/100!


Jane su predstavile Zagrebačku županiju, ali i grad Veliku Goricu kao i cijelo Turopolje. Ovo im nije bio prvi nastup – već su nekoliko puta sudjelovale na državnoj smotri osvojivši zlato u kategoriji folklornih napjeva, no ovogodišnji susret bio je poseban po tomu što su po prvi puta pjevale u kategoriji slobodnih stilova i žanrova, stoga nas ovaj odličan uspjeh tim više veseli.

- Zahvaljujemo našoj voditeljici Ani Jaklinović, glazbenom mentoru Ivici Potočniku i organizacijskom voditelju Danijelu Skrbinu koji su već punih  18 godina uz Jane i jednako su zaslužni za sve naše uspjehe – zahvalile su se Jane.

Foto: Ansambl Jane

Galerija slika

Ansambl Jane očarao koprivničku publiku i osvojio zlatnu plaketu! Ansambl Jane očarao koprivničku publiku i osvojio zlatnu plaketu! Ansambl Jane očarao koprivničku publiku i osvojio zlatnu plaketu!