°C 23

Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova

11.06.2024.

Redakcija

U Bedenici su proteklog vikenda 8. i 9. lipnja održani 29. sportski susreti te susreti pjevačkih zborova udruga umirovljenika Zagrebačke županije.
U ime Zagrebačke županije otvorenju sportskih susreta nazočio je župan Stjepan Kožić.

-Brojke govore da je kroz županijski proračun od 2009. godine do danas Zajednici udruga umirovljenika dodijeljeno preko 1,7 milijuna eura za razne programe i projekte- rekao je Kožić, podsjetivši da je prošle godine osigurano 153 tisuća eura.

-Vjerujem da ste se i ove godine prijavili kvalitetne programe na naš natječaj, a koje će županija financijski podržati-poručio je župan Kožić.
Predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije Josip Jakopač rekao je da se susretima odazvalo više od 1100 umirovljenika.
U sklopu susreta zborova natjecalo se 17 udruga.

29. susrete pjevačkih zborova udruga umirovljenika Zagrebačke županije otvorila je pročelnica upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije Ksenija Čuljak.

-Hvala vam na svemu što ste činili u svom radnom vijeku, ali hvala vam i za ono što činite danas, što u svojim zajednicama širite optimizam i veselje – istaknula je Čuljak.

Naglasila je kako Zagrebačka županija potiče rad Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije i da će se takva podrška nastaviti.

 

(Foto: Zagrebačka županija)

Galerija slika

Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova Umirovljenici Zagrebačke županije sudjelovali u Bedenici na sportskim susretima i susretima pjevačkih zborova