°C 21

De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici!

17.11.2023.

Maja Peranić

De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici u sklopu Prahir poslovnice u Zagrebačkoj 57! Brand koji dolazi iz tvornice luksuza Prahir Fine Jewellery i koji je osmišljen kako bi se približio mlađoj publici osvojio je srca zagrepčanki već na prvi sjaj!

Sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija koji spaja osjećaj za modne detalje Parižanki, glamouroznost Njujorčanki, energičnost Talijanki i boho chic Španjolki pod svojim okriljem krije pravo malo carstvo asesoara s kojim nećete proći nezapaženo.

Osnovna premisa De'llure nakita je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam malog umjetničkog djela. Naglasak je stavljen na vječnu zlatnu boju u kombinaciji sa smaragdno zelenim, tirkizno plavim i nježno rozim tonovima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

Kolekcije nakita izrađene su od zlata, srebra i nehrđajućeg čelika kojemu je dodana 18 karatna pozlata te su obogaćene poludragim kamenjem poput oniksa, malahita, akvamarina, apatita, lapisa i amazonita pa za ovaj trendovski nakit uobičajeni izraz „manje je više“ jednostavno ne vrijedi. Nanizane ogrlice, veliko prstenje s poludragim kamenjem u boji, nizovi naušnica i narukvica se odlično uklapaju u sve outfite te ga čine pravom poslasticom za sve zaljubljenice u nakit.

Sve kombinacije su dobrodošle - narukvica na narukvicu, glomazno prstenje kao ukras svakom prstu ili nizovi naušnica na ušima, sve dok izgledaju upečatljivo i drugačije.

Nakit, kao najposebniji i najmoćniji začin svakog outfita koji pristaje svakoj prilici, pogledajte u De'llure poslovnicama ili kao dio koncept store-a Prahir Fine Jewellery na adresama ili na novom web shopu dellure.hr

Velika Gorica: Zagrebačka 57

Zagreb: Arena Centar, Ilica 12, Z centar, CCO West, CCO East,

Rijeka: ZTC Rijeka

Zadar. Super nova

Split: Mall of Split

Instagram: de.llure

 

 

promo

Galerija slika

De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici! De'llure nakit dostupan je i u Velikoj Gorici!