°C 20

Ovog vikenda u Velikoj Gorici razgledajte više od tristo povijesnih vozila

12.09.2023.

Redakcija

"Oldtimer show Turopolje 2023" je izložba više od tristo starodobnih povijesnih vozila koja će ispuniti Park dr.Franje Tuđmana u Velikoj Gorici ove subote, 16. listopada, od 15 do 19 sati. No posjetitelji će moći doživjeti puno više od povijesnih vozila.

-U sklopu događanja je i izložba "Bešte ljudi ide auto" profesora Valantine Valjka. Uz starodobna vozila, posjetitelji mogu uživati i u prerađenima "tuning" vozilima, glazbenom festivalu, sajmu poljoprivrednih proizvoda
rukotvorina udruge "Uzorne hrvatske seoske žene". Najmlađi se mogu natjecati u mini vatrogastvu ili likovnim radionicama u slikanju automobila ili motorkotača-najavili su iz Oldtimer kluba Turopolje koji na ovaj način "slavi" svoj drugi rođendan.



Posebna zanimljivost će biti uprizorenje vojnih kampova te brojna vojna i terenska vozila iz Drugog svjetskog rata.

Pokrovitelj događanja je Grad Velika Gorica, partneri su Turistička zajednica Velike Gorice i TZ Zagrebačke županije te Muzej Turopolja. Ulaz je besplatan i svi ste pozvani.

Galerija slika

Ovog vikenda u Velikoj Gorici razgledajte više od tristo povijesnih vozila Ovog vikenda u Velikoj Gorici razgledajte više od tristo povijesnih vozila