°C 16

Izložba „Kreativna podrška“ pokazuje što sve mogu djeca s teškoćama u razvoju!

26.04.2023.

Redakcija

U prostorijama Zagrebačke županije izloženi su radovi djece s teškoćama u razvoju nastali na igraonicama i radionicama projekta „Kreativna podrška“ koju u partnerstvu sa Zagrebačkom županijom provodi Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać.

Izložbom se želi senzibilizirati javnost o mogućnostima djece s teškoćama u razvoju te istaknuti važnost kreiranja odgovarajućih usluga u društvu kako bi djeca s teškoćama u razvoju bila uključena u zajednicu u kojoj žive.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać za djecu s teškoćama u razvoju na području intelektualnog, senzornog, motoričkog i tjelesnog funkcioniranja, a koja su uslijed teškoća dovedena u rizik od socijalne isključenosti i marginalizacije organizira igraonice i kreativne radionice kako bi se razvio njihov puni potencijal, socijalne vještine, samostalnost i samopouzdanje.

Inače, trogodišnji projekt „Kreativna podrška“ sufinanciran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o radu udruge potražite ovdje.

 

Proizvedeno u suradnji sa Zagrebačkom županijom.

Galerija slika

Izložba „Kreativna podrška“  pokazuje što sve mogu djeca s teškoćama u razvoju! Izložba „Kreativna podrška“  pokazuje što sve mogu djeca s teškoćama u razvoju! Izložba „Kreativna podrška“  pokazuje što sve mogu djeca s teškoćama u razvoju!