°C 21

Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar

04.04.2023.

Redakcija

Samoborski učenici pokazali su jako dobro znanje i snalažljivost u ne prejednostavnom kvizu koji je šarao po raznim područjima maturalnog gradiva, zaključila je poznata lovkinja Morana Zibar nakon kviza „Tko MORA NA maturu koji je u svojim prostorima 30. ožujka organizirao Centar za mlade Bunker.

- Sudeći po visokom postotku točnih odgovora, ovaj spoj zabave i natjecanja u znanju mogao je biti i za nijansu teži - dodala je Morana. 

Kviz je bio namijenjen učenicima 3. i 4. razreda, a prijavilo se 12 ekipa iz raznih srednjih škola, među kojima su se, uz pozitivnu atmosferu i zdrav natjecateljski duh, istaknule tri najbolje:

4k - učenici četvrtog razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša Samobor

Lucijaneri - učenici trećeg razreda Gimnazije Lucijana Vranjanina Zagreb

Krema društva - učenici trećeg razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša Samobor

Najboljim ekipama Bunker je podijelio bonove za pizze i piće, ulaznice za kino i poklon pakete. 

Grad Samobor u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Samobor i srednjim školama u Samoboru omogućio je učenicima besplatne pripreme za državnu maturu iz predmeta matematika (razina A i B) i fizika. Zainteresirani maturanti mogu se prijaviti na e-mail pou.obrazovanje@samobor.hr.

Galerija slika

Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar Spremni za maturu: Samoborski učenici impresionirali Moranu Zibar