°C 21

Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici

19.12.2022.

Redakcija

U nizu predblagdanskih događanja, u Mariji Gorici održan je protekloga vikenda 10. Božićni sajam.

- Svatko od nas ima svoje brige, no danas zaboravite na njih! Danas nam mora biti veselo i lijepo - poručila je načelnica Marije Gorice Marica Jančić, sretna što se nakon dvogodišnje stanke sajam ponovno održava.

- Imamo prigode vidjeti što rade naši OPG-ovci, a i vrijeme je darivanja. Svatko za sebe i svoje bližnje može naći neki poklon. No najvažnije, sajam smo posvetili našoj djeci - rekla je Jančić. Za sve mališane predškolske dobi Općina je osigurala prigodne poklone, koji su i podijeljeni, dok će školarci poklone dobiti na školskoj priredbi uoči blagdana Božića.

Sajam je okupio dvadesetak izlagača, a otvorio ga je zamjenik župana Ervin Kolarec.

- Zagrebačka županija itekako podržava ovakve manifestacije, a značajan obol daje i u razvoju ove općine. Samo zajedničkim snagama, u sinergiji s gradovima i općinama možemo uspješno razvijati županiju - poručio je Kolarec, rekavši da je u proračunu za 2023. povećan iznos kojim će se sufinancirati smještaj djece u dječjim vrtićima u ruralnim prostorima, da je osiguran novac za potpore poljoprivrednicima i gospodarstvenicima, kao i za gradnju infrastrukture u ruralnim područjima.

- To samo pokazuje da smo partner svim gradovima i općinama i da zajedničkim snagama želimo graditi bolje sutra županije - poručio je Kolarec.

 

"Županija na dlanu" proizvedeno u suradnji sa Zagrebačkom županijom

Galerija slika

Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici Održan 10. Božićni sajam u Mariji Gorici