°C 2

FOTO Pao diler iz Zaprešića: U stanu prepakiravao marihuanu i amfetamin za daljnju preprodaju

09.09.2021.

Petar Brnada

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Kako navode iz PUZ-a, sumnja se da je 36-godišnjak protivno odredbama člana 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Zaprešića da bi tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

-Jučer, 7. rujna 2021. godine u popodnevnim satima na području Zaprešića, osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao plastičnu vrećicu ispunjenu s oko 10,0 grama amfetamina. Današnjeg dana, 8. rujna oko podne, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija vlasništvo osumnjičenog te je pronađeno ukupno oko 8092,0 grama konoplje tipa droga pakirane u sedam različitih paketa, dvije digitalne vage s tragovima droge te predmeti za pakiranje droge- izvijestili su iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

Foto: PUZ