°C 28

Dojava čitatelja rezultirala uspješnim pronalaskom ukradenog Suzukija

15.07.2021.

Maja Peranić

Dva automobila marke Suzuki Swift ukradena su između 12. i 13. srpnja na području Velike Gorice. Jedno od vozila jučer u popodnevnim satima pronađeno je na području Hrašća Turopoljskog, a tako ekspresnom pronalasku prethodila je suradnja savjesnog građana, medija i policije.

Naime, nakon objave vijesti o ukradenim automobilima čitatelj je kontaktirao našu redakciju kazavši novinarima kako je na putu za posao uočio automobil Suzuki splitskih registracija parkiran ispod nadvožnjaka u Hrašću. Poslao je redakciji i fotografiju, a informacije su novinari potom proslijedili PP Velika Gorica.

PU Zagrebačka izvijestila je jutros o pronalasku spomenutog automobila, jednog od otuđenih Suzukija s područja Velike Gorice.

-Jučer, 14. srpnja oko 17.50 sati u Novom Zagrebu u Hrašću Turopoljskom na Velikoj cesti, policijski službenici pronašli su osobni automobil marke Suzuki Swift splitskih registarskih oznaka koji je otuđen između 12. i 13. srpnja 2021. godine na području Velike Gorice-stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Još preostaje pronaći drugi otuđeni automobil, Suzuki Vitaru, kojoj za sada, prema riječima policije, nema traga.