°C 28

Samoborski osmaši od razrednika se oprostili plakatom: „Bio si nam najbolji razrednik, a postao najbolji frend”

15.06.2021.

Maja Peranić

Koliko vole svog razrednika pokazali su samoborski školarci, učenici 8. D razreda Osnovne škole Samobor koji su mu za kraj školske godine priredili pravo iznenađenje. I dok se drugi opraštaju zahvalama, cvijećem, poklonima, pjesmama unutar svojih učionica i školskih dvorana, ovi osmaši odlučili su otići korak dalje, te za svog najdražeg razrednika Antu objavili plakat na ulazu u sam grad!

„Jednom će uspomena na školu izblijedit', a za tebe to Ante nikad neće vrijedit. Fala ti jer si nam bio najbolji razrednik, a postao najbolji frend. Tvoj 8.D'” napisali su učenici.

Njihov razrednik, profesor biologije, Ante Ševo ostao je zapanjen i dirnut ovom lijepom i posebnom gestom svojih školaraca.

-Predivno je to od njih. To nisu napravila samo djeca nego i roditelji, to je bio timski posao. Zavrtjelo mi se kad sam vidio, emocije su krenule. Trebalo mi je četiri-pet puta da pogledam i dođem sebi- ispričao je profesor Ševo za Dnevnik.hr.

-Očekivao sam svašta jer su fenomenalni i baš smo se povezali, a i jako su kreativni. Nije me inače lako iznenaditi, ali ovo je bilo baš iznenađenje. Ovo je vrhunac rada u školi-dodao je.