°C 28

U samoborski „Bunker“ stiže Nina Kraljić sa svojim bendom! Koncert u limitiranom kapacitetu, požurite po kartu!

10.06.2021.

Petar Brnada

Koncertom Rijeka - Back to the roots koji će se održati 25. lipnja u Bunkeru u Samoboru, Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom u Samoboru i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime - Alkonost of Balkan.

Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Samoboru ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata.

Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan.

Prodaja ulaznica kroz sustav Entrio, njihova fizička prodajna mjesta i online na www.entrio.hr putem LINKA.

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a održat će se sa početkom u 20 sati.

Koncert Rijeka - Back to the roots sufinanciran je putem natječaja „Jer svirati se mora“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije za poticanje koncertne aktivnosti tijekom pandemije koronavirusa. 

Foto: Nicolas Diamane