°C 24

Tjedan dana bez novih slučajeva zaraze u županiji

31.05.2020.

Redakcija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje 31. svibnja 2020. do 11:00 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, riječ je o istom broju kao i jučer, nema novih slučajeva oboljenja, ali je osoba više izliječena, i to u Svetoj nedelji! Sedmi je dan bez novooboljelih. Nadalje, do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule. Tako u cijeloj županiji aktivnih slučajeva zaraze je 3, i to samo u Zaprešiću (3).

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Prema navedenom, Ispostave Sveta Nedelja, Jastrebarsko, Dugo Selo, Ivanić-Grad, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica i Vrbovec nemaju nijedan aktivan slučaj oboljenja. 

 

Foto: Ilustracija/Pixaba