°C 22

23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA

20.05.2020.

Redakcija

Policijski službenici iz PP Vrbovec dovršili su kriminalističko istraživanje temeljem sumnje da je osumnjičeni 23-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA koju je skrivao i prepakiravao u iznajmljenom automobilu. U nedjelju, 17. svibnja 2020. godine oko 23.30 sati na području Vrbovca jednoj osobi prodao marihuanu dok je maloljetnici omogućio konzumiranje marihuane i MDMA te uz nju omogućavao konzumiranje marihuane trima mladim osobama.

Naime, policijski službenici su osumnjičenog mladića oko 1 sat ujutro 18. svibnja zatekli u neovlaštenom posjedu 3,9 grama marihuane i dvije tablete MDMA, a u pretrazi kuće i automobila kojima se osumnjičeni koristi pronađene su dvije digitalne vage za precizno mjerenje, 35,22 grama marihuane pakirane u vrećice, par stvari kojima se koristio pri pakiranju te mobitel.

Galerija slika

23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA 23-godišnjak dilao marihuanu, amfetamine i MDMA