°C 27

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu

14.05.2020.

Redakcija

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka, povremeno dolazi do ograničavanja prometovanja u Huzanićevoj ulici, Novoj cesti (kod novog sajmišta) te dijelu Zorićeve do kraja tjedna. Naime, izvođači radovi dopremaju nosače za nadvožnjake.


Građane se moli za strpljenje te da koriste alternativne pravce prometovanja, usporednu ulicu A.Starčevića te Šaškovečku.

Galerija slika

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka otežano prometovanje u Dugom Selu