°C 25

M.P. Thompson za Dan općine priprema veliki koncertni spektakl u Pisarovini!

18.10.2019.

Romana Šimek

Sve je već gotovo pa spremno za koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Pisarovini, koji će se povodom dana Općine Pisarovina održati  u nedjelju, 10. studenog, u sportskoj dvorani Pisarovina, s početkom u 19:30 sati.

Kako kažu iz organizacije, koncert u Pisarovini dio je aktualne koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja uz velike gradove obuhvaća i manja mjesta širom Hrvatske, a za koju se do sada u svim hrvatskim gradovima tražila ulaznica više! U Pisarovini se zbog Martinja i velike proslave Općine Pisarovina 10. studenog očekuje prava glazbena fešta na koju će pristići brojni Thompsonovi fanovi i iz okolnih mjesta i gradova, a ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj već su puštene u prodaju!

Doznajemo kako će jedan od najpopularnijih i najtiražnijih hrvatskih pjevača za svoju vjernu publiku tom prigodom priprema višesatno glazbeno putovanje kroz različite etape svojeg glazbenog stvaranja. Tako će fanovi moći uživati u onim starim hitovima poput pjesama „Geni kameni“ i „Ljutu travu na ljutu ranu“, ali i veličanstvenim „Zaustavi se vjetre”, „Prijatelji”, „Lijepa li si”, pa sve do „E moj narode”, „Moj dida i ja” i „Tamo gdje su moji korijeni”. Neće izostati ni uspješnice s albuma „Ora et labora” – „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", “Uvijek vjerni tebi”, a ni mnogi drugi bezvremenski hitovi Marka Perkovića Thompsona.  Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj publici.

Marko Perković Thompson uz aktualnu turneju u sklopu koje će nakon Pisarovine do kraja godine obići još nekoliko gradova, vrijeme uglavnom provodi u studiju. A to znači da će fanovi napokon doći na svoje, jer Marko priprema novi album koji će zasigurno ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh albuma „Ora et labora“ koji je u godini objavljivanja bio najprodavanije glazbeno izdanje u Hrvatskoj.  

Ulaznice u pretprodaji čija cijena iznosi 100 kuna, možete nabaviti u sustavu Ticketshopa i na sljedećim prodajnim mjestima:

- Trgovina KIT, Pisarovina,

- Diskont Lasinja, Lasinja,

- Caffe bar Pokupio, Pokupsko,

- Restoran „Tihi gaj“, Kupinečki Kraljevac,

- Caffe bar „Kiss“ i Caffe bar „Nec“, Klinča sela,

- Caffe bar „M“, Krašić,

- Trgovina „Fifa“, Jastrebarsko,

-Šu Šu Pub, Karlovac.

foto: Marko Perković Thompson/Facebook