°C 23

Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe

16.10.2019.

Romana Šimek

Općina Križ spremna je za nadolazeći zimski period.

Zimsku službu, sukladno Odluci o komunalnim djelatnostima na području Općine Križ provodit će trgovačko društvo Poduzetnička zona Križ d.o.o. Riječ je o trgovačkom društvu u vlasništvu Općine Križ, koje će zajedno s podizvođačem, obrtom za prijevoz, usluge i trgovinu „Ugarković“ vlasnika Gordana Ugarkovića, provoditi zimsku službu u periodu od 15.11.20019. godine do 15.04.2020. godine.

Smotrom zimske službe prezentiran je vozni park za provođenje poslova zimske službe koji sadrži ukupno šest vozila namijenjenih posipavanju i čišćenju kolnika i pješačkih površina, a koji u potpunosti zadovoljava potrebe provedbe spomenutih poslova na području Općine Križ. Svi strojevi potrebni za održavanje prometnica kao i pješačkih površina, istaknuo je direktor društva Mario Grdenić, registrirani su, operativni i zadovoljavaju uvjete prometovanja. Predstavnici Općine Križ, Općinski načelnik Marko Magdić i zamjenik Općinskog načelnika Zlatko Hrastić, utvrdili su da je sve spremno za nadolazeće zimske uvjete na području Općine Križ.

Galerija slika

Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe Spremni za zimu: Općina Križ pripremila vozila zimske službe