°C 20

Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice

13.08.2019.

Romana Šimek

Ovogodišnji Rujanfest opravdano najavljuje zabavu bez granica od 13. do 22. rujna na Bundeku. Pod sloganom „pomakni svoje granice zabave“ Rujanfest vas poziva na spektakularne nastupe Željka Joksimovića, Bajage i Instruktora, Plavog orkestra i mnogih drugih, na gastro putovanje hrvatskom kuhinjom, ali i bogati poslijepodnevni program uz sportska natjecanja te stand-up show.

Glazba nema granice – čak 4 velike pozornice sa poznatim imenima 

Bundek će ove jeseni ponovno biti domaćin jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj, koji otvara svoja vrata 13. rujna 2019. Rujanfest već tradicionalno dovodi najpopularnija imena regionalne glazbene scene, a do sada najavljeni izvođači za ovu godinu su Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Haris Džinović i Miroslav Ilić. Posebna pozornica bit će rezervirana za DJ-e R'n'B i house glazbe. 

Dnevna pozornica ugostit će vrhunske bendove i DJ-e , dok će jedna pozornica biti domaćin popularne regionalne glazbe. Na Rujanfestu glazba nema granice! 

Najveća Gourmet zona 

Rujanfest ove godine najavljuje i veliku gourmet zonu koja će se prostirati na čak 2.500 m2! Gourmet zona pružit će pravo gurmansko iskustvo gdje hrana nema granice i sve posjetitelje podsjetiti na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

POZNATI KOMIČARI, KVARTFIGHT I RAZNA NATJECANJA

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe. Za potpuno iskustvo zabave bez granica, tu će biti i najveći lunapark u Hrvatskoj. Za smanjenje ekološkog otiska festivala bit će omogućeno razvrstavanje otpada na više lokacija na Bundeku te će se poticati posjetitelje na korištenje javnog prijevoza. Kao potpora lokalnoj zajednici, udrugama će biti omogućena prigodna prodaja u zoni lunaparka. 

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice! 

Galerija slika

Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice Bundek u znaku Rujanfesta! Više od 20 koncerata na četiri pozornice