°C 14

Foto natječaj "Volim svoju županiju" ruši sve rekorde, pristiglo više od 3300 fotografija

17.04.2019.

Petar Brnada

Ovogodišnji odaziv na foto natječaj „Volim svoju županiju“ srušio je rekorde od prijašnjih godina – u zadnjem tjednu natječaja brojimo više od 3300 prijavljenih fotografija, priopćili su iz Hrvatske Zajednice županija.

Četvrti krug foto natječaja „Volim svoju županiju“ izazvao je najveći interes do sada, a natječaj ostaje otvoren do 22. travnja. Najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske.

-Foto natječaj „Volim svoju županiju“ priča priču o ljepotama Lijepe Naše od 2016. godine kada je nastao kao pilot projekt kojemu je cilj promocija ljepota Republike Hrvatske, ali iz perspektive profesionalnih i amaterskih fotografa – žitelja svoga kraja- poručuju iz Zajednice županija.

Podsjetimo, autori mogu predati maksimalno tri fotografije, jednostavnom registracijom na https://www.volimzup.hr/ 

Glavne nagrade, GoPro 7 Silver i White digitalne sportske kamere, dodjeljuju se u dvije kategorije:

-Najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija na čijem je čelu Marija Milin, profesionalna fotografkinja. Ostali članovi su stručnjaci iz odnosa s javnošću: Ivana Gusak-Galić (Osječko-baranjska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija) i Karlo Frljužec (Krapinsko-zagorska županija)

-Najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih putem Facebook-a. Glasati možete unutar aplikacije na odabranoj fotografiji pritiskom na „Sviđa mi se“ gumb koji se nalazi ispod fotografije. Isto tako, ispod fotografije se nalazi opcija dijeljenja fotografije na društvenim mrežama.

U očekivanju novih pobjednika, OVDJE možete pogledati najbolje prošlogodišnje fotografije.

Foto: Mato Zeman