°C 19

Prijavite se na 3. Samoborsku biciklijadu

24.09.2018.

Redakcija

Treće izdanje Samoborske biciklijade održat će se u nedjelju, 7. listopada na glavnom samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava.

Brdsko biciklistički klub Šišmiš će, uz podršku Turističke zajednice grada Samobora ove jeseni predstaviti najkraću samoborsku rutu, rutu broj 3. Radi se o relativno laganih 10 km iz centra Samobora preko Velike Jazbine i Otruševca, sve do Izletišta Pavlin gdje će se sudionici družiti uz ručak.

Za one željne nešto dulje vožnje s elementima brdskog biciklizma, šumskih puteva i makadama kroz prekrasne šume i vinograde, biciklijada je obogaćena i 14 km dugom rutom koja je kombinacija ruta broj 7, 5 i 3 te ide od Samobora preko Dubrave Samoborske, Vratnika i Otruševca, sve do destinacije za ručak - Izletišta Pavlin. Nakon druženja i ručka organiziran je zajednički povratak u Samobor preko Vrhovčaka i Stražnika.

Svi oni sudionici koji se prijave do 1. listopada dobiti će obrok i majicu, a oni natjecatelji koji se ne uplate kotizaciju do 1.listopada moći će sudjelovati na biciklijadi ali neće imati obrok ni majicu.

Kotizacija iznosi 40 kn, a prijaviti se može putem obrasca ovdje.

Da bi prijava bila valjana kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun BBK Šišmiš, Ulica Ivana Perkovca 36, Samobor, IBAN: HR68 2500 0091 1012 1054 2, Addiko Bank.