°C 29

Prijavite se na jubilarni 20. Sajam gospodarstva

13.09.2018.

Redakcija

U Zaprešiću će se za vrijeme proslave Dana Grada od 12. do 14. listopada po jubilarni 20. put održati Sajam gospodarstva na koji se možete prijaviti sve do 4. listopada.

Sajam se u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine održava u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić, a kako navode organizatori ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirat će izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje su također spremni urediti u skladu s potrebama izlagača.

Sajam se otvara u petak, 12. listopada, s početkom u 11 sati, a ostale dane vrata Sajma otvorena su od 10 do 20 sati.

-Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako su nam financijska sredstva od našeg Grada ograničena potreban je detaljniji dogovor prije samog početka oko uređenja štandova jer nećete biti u mogućnosti mijenjati ponuđeni raspored vitrina u samom štandu- poručuju iz Udruženja obrtnika.

Sajam se organizira uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih općina.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310-329, svakog radnog dana od 7 do 15 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr)ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2, kao i na e-mail: udruzenje-zapresic@zg.t-com.hr.

-Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete također skinuti na web stranicama Udruženja, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu- kazali su organizatori te dodali da će i ove godine Sajam biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i ovisno o vašim interesima i očekivanjima.