°C 30

Kloštar: Velika proslava na Trgu Sv. Ivana

10.08.2018.

Redakcija

Blagdan Velike Gospe koji obilježavamo u srijedu, 15. kolovoza, slavit će se i na Trgu Sv. Ivana u Kloštar Ivaniću gdje će tijekom dana biti pripremljen prigodni program.

Zabavni dio programa započet će u 14 sati nastupom KUD-a Kloštar te KUD-a Obreška koji će na pozornicu izaći pola sata kasnije, a glavni dio proslave na rasporedu je u 16 sati kada sa svirkom kreće Tamburaški sastav Fijaker iz Osijeka koji će vas zabavljati sve do 1 sat iza ponoći.

Uz dobru glazbu, na Trgu Sv. Ivana očekuje vas pregršt raznih štandova na kojima će se nuditi licitari, knjige, svijeće, slike, ali i brojne uslužne djelatnosti, prodaja sladoleda, sezonskog voća i povrća, ugostiteljske usluge, uz naravno isto tako široku ponudu igračaka, tekstila (odjeća i obuća), OPG-a, starih zanata, rukotvorina, tombola i sl.

Zbog navedenog programa i aktivnosti, od 15. kolovoza od 5 sati pa sve do 5 sati 16. kolovoza, promet će na Trgu Sv. Ivana te njemu prilaznim cestama biti zatvoren, a uz to su utvrđeni i blokadni punktovi na lokacijama Školska ulica – Ul. I. Šveara (kod ljekarne), Zagrebačka ul. – Ul. I. Šveara, Ul. Sv. Marije – Ul. M. Trnine te Ul. kralja Tomislava – Obilaznica.

Uz to su iz Općine naglasili da će se preusmjeravanje prometa u svim prometnim pravcima vršiti odgovarajućom prometnom signalizacijom, a utvrđen je i privremeni parkirališni prostor na lokacijama Obilaznica, dio Ul. Sv. Marije (do Ul. M. Trnine), Ul. kralja Tomislava, Babonićeva ulica, Švearova ulica, Ul. A. M. Reljkovića, Sportski park, te prostor sajmišta i parkiralište kod groblja.

Foto: Općina Kloštar Ivanić