°C 23

Samobor nagradio uspjeh Lare Cvjetko

06.07.2018.

Vana Pocrnjić

Lara Cvjetko, članica samoborskog Judo kluba Profectus, od 29. lipnja kadetska je europska viceprvakinja u judu. Nova medalja i još jedan sjajan Larin sportski uspjeh zavrijedili su i priznanje od strane Grada Samobora, čiji čelnici su za Laru i njezin tim upriličili prijem u gradskoj vijećnici, kako bi im uručili zaslužena priznanja i nagrade.

Učinili su to redom tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek, zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić i pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat, koji su najprije čestitali mladoj sportašici i trenerima na još jednom izuzetnom rezultatu, uvjereni da uz ovakav kontinuitet rada kluba i stručnog osoblja te prepoznatljivost samoborske škole juda rezultati ni u budućnosti neće izostati.

Uz prigodno priznanje Lari pripada i 4.000 kuna nagrade, koje će Lara sigurno iskoristiti kako bi se dalje, jer ovo joj je zadnja godina među kadetkinjama, nastavila natjecati u sljedećim kategorijama.

Uz Laru, na dobivenom priznanju zahvalili su njezini treneri Matija i Dino Frlić, koji su najavili još više vrhunskih natjecanja na kojima će nastupati njihovi judaši, a nadaju se i nastupu na jednim od sljedećih Olimpijskih igara.

 

(Foto: Grad Samobor)