°C 13

U Farkaševcu osnovana općinska organizacija Hrvatskih laburista

26.06.2018.

Vana Pocrnjić

U petak je, 22. lipnja u Farkaševcu osnovana općinska organizacija Hrvatskih laburista - Stranke rada za tu općinu.

Za predsjednicu općinske organizacije Laburista Farkaševac izabrana je Ana Gregurić. 

Predsjednica je istaknula da se odlučila na politički angažman u Hrvatskim laburistima jer zastupaju ideje za koje se cijeli život zalaže. Od zaštite radničkih prava do borbe za socijalnu osviještenost i pravednost. Iako ima tu sreću da je cijeli svoj život zaposlena, žalosti je činjenica da je jedan od najvećih problema u Hrvatskoj smanjenje radničkih prava, nedostatak posla te posljedično odlazak radnika van Hrvatske.

Ana Grgurić smatra da su Hrvatski laburisti ostali jedina stranka kojoj je do radnika stalo. Svjesna činjenice da se njihova općina nalazi u ruralnoj Hrvatskoj konstatira da se i ovdje javljaju realni problemi na koje treba upozoravati, ali isto tako davati i konkretne prijedloge. Neki od njih su potreba osnivanja zadruge kao i otkupne stanice za poljoprivredne proizvode, a sve to subvencijama Europskih fondova.

(Foto: Laburisti.com)

 

Galerija slika

U Farkaševcu osnovana općinska organizacija Hrvatskih laburista U Farkaševcu osnovana općinska organizacija Hrvatskih laburista U Farkaševcu osnovana općinska organizacija Hrvatskih laburista