°C 15

Ženski nogomet u Velikoj Gorici

14.06.2019.

Damir Žbulj

Možda je Svjetsko nogometno prvenstvo, koje je počelo prije nekoliko dana u Francuskoj i traje do 7. srpnja, bila inspiracija za pokretanje ženske nogometne ekipe u HNK Gorica.

Klub će formirati kategorije pionirki i kadetkinja, a pozivaju se sve zainteresirane djevojčice rođene od 2003. do 2009. godine da se pridruže njihovoj nogometnoj obitelji...

"Krećemo s formiranjem ženske ekipe te vas ovim putem pozivamo da upišete svoje djevojčice u redove naše nogometne škole. Sve informacije vezane uz upis možete dobiti na broj mobilnog telefona 099 264 6570 ili na adresu elektroničke pošte info@hnk-gorica.hr. Treninge će voditi licencirani treneri i trenerice," poručili su iz HNK Gorica.

Treninzi će započeti 1. rujna na Gradskom stadionu Velika Gorica, a jednog dana cure će možda dogurati i do naše nacionalne izabrane vrste...

LUKRECIJA ČUREK U ŽENSKOJ REPREZENTACIJI

Hrvatska seniorska ženska nogometna reprezentacija trenutno je u Bugarskoj gdje će u petak i ponedjeljak odigrati dvije prijateljske utakmice.

U stručnom stožeru izbornika Prskala je i fizioterapeutkinja Lukrecija Čurek, koja taj posao obavlja u HNK Gorica, a između ostalog je rukometašica i trenerica u ŽRK Gorica.