°C 9

Zenko i Matošević priliku traže u Drugoj HNL

30.01.2019.

Damir Žbulj

Kao što smo to već ranije ovog tjedna pisali, Dinko Matošević i Adrian Zenko drugi dio sezone odradit će na posudbi, a sad je stigla i potvrda HNK Gorica o novim sredinama gdje će pokušati uhvatiti toliko željnu minutažu.

-->> Jakirović: Veliki sam optimist i sigurno se nećemo zadovoljiti s ovim što smo ostvarili!

"Ofenzivac Dinko Matošević proljeće će provesti u Hrvatskom dragovoljcu dok će veznjak Adrian Zenko drugi dio sezone odigrati u Sesvetama," poručili su iz velikogoričkog prvoligaša.

"U razgovoru smo zaključili kako je najbolje za njihov razvoj da odu negdje igrati. Oni još spadaju pod kvotu mladih igrača i to je za njih super. Treba im kontinuitet igara do ljeta i onda možemo vidjeti što od njih očekivati, jer je ovdje stvarno konkurencija prejaka. Vidjet ćemo još hoćemo li posuditi vratara Kurilovcu, da im pomognemo, a vidjet ćemo za koga bi to bilo najbolje," istaknuo nam je trener Jakirović još početkom tjedna. 

Dragovoljci su u teškoj situaciji, na pretposljednjoj poziciji, u borbi su za ostanak u drugoligaškom društvu, dok su Sesvete na šestom mjestu, ali tek četiri boda iznad opasne zone.

Ostatak ekipe trenutno je u Medulinu gdje obavlja posljednje pripreme za nastavak natjecanja u HT Prvoj ligi i nedjeljno gostovanje na Rujevici kod Rijeke.

(Foto: HNK Gorica)