°C 8

Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu

09.07.2019.

Josipa Hodalj

Svjetsko prvenstvo u combat savateu održano je u Tunisu na kojem su Hrvatsku predstavljali građani Zeline,  Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic.

Ivica Jakopic u seniorskoj konkurenciji osvojio je brončanu medalju te je pobijedio predstavnika Azerbejdžana i predstavnika Ukrajine. Poražen je od strane predstavnika Rusije i predstavnika Srbije. Takođr, natjecala se i Željka Jarec Bukal koja je od 2017. godine trenerica ženske savate reprezentacije.

Hrvatsku reprezentaciju činilo je čak 9 natjcatelja. Ukupno su osvojili 6 medalja, a na Prvenstvu je nastupilo 150 boraca iz 25 zemalja s 4 kontinenta.

 

Foto: Grad Sveti Ivan Zelina

Galerija slika

Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu Zelina: Željka Jarec Bukal i Ivica Jakopic na Svjetskom prvenstvu u combat savateu