°C 6

Vinogradar u ponedjeljak kreće s pripremama za nastavak sezone

11.01.2019.

Redakcija

„Zimski san“ nogometaša Vinogradara približio se svom kraju. „Buđenje“ je zakazano za ponedjeljak, 14. siječnja, kada će trener Gomerac u Sportskom centru Mladinu obaviti prozivku i povesti svoje nogometaše u borbu za novi, treći uzastopni naslov prvaka u trećeligaškom društvu.

Što se tiče promjena u momčadi, prema dostupnim informacijama cilj je pomlađivanje momčadi i pokušaj afirmacije mlađih igrača. Za sada su potvrđeni odlasci lijevog bočnog Jozića koji se nije najbolje snašao u Mladini, središnjeg veznjaka Topića koji nije uspio pokazati svoj puni potencijal te „veterana“ Štuleca koji unatoč svojoj borbenosti sve teže prati korak sa „mladim lavovima“. Zeleni dres više neće nositi ni Ottochian, ofenzivac sa bogatim prvoligaškim iskustvom koji je muku mučio s ozljedama te pauzirao veliki dio prošle sezone.

Rubriku dolazaka za sada je popunio samo lijevi bočni Admir Mislimi koji se ponovno vraća u zelenu svlačionicu nakon što je jesenski dio odlično odradio u Trnju, a kao što je bila i dosadašnja praksa nekolicina talentiranih juniora će konstantno trenirati uz prvu momčad.

Naravno da je moguća i još poneka promjena u igračkom kadru, a na koje sve igrače trener Gomerac računa saznat ćemo u ponedjeljak. (LC)