°C 7

[VIDEO] Slavlje za kraj: Udarnik je sedmi u Hrvatskoj!

10.03.2019.

Damir Žbulj

Udarnik je sedmi u Hrvatskoj! Mlade velikogoričke rukometašice pod vodstvom Saše Vučića slavile su u posljednjoj utakmici kadetske državne završnice te su tako ponovile sjajni prošlogodišnji povijesni rezultat.

U izravnom okršaju za sedmo mjesto svladale su s 23:18 (11:9) vršnjakinje iz Virovitice i tako na najbolji mogući način zaključile dramatična četiri dana natjecanja u Umagu.

Boje Udarnika, Velike Gorice i Zagrebačke županije branile su Matea Josić, Dora Ciprić, Marta Turkalj, Ema Burić, Marija Perković, Doris Katalinić, Nera Butković, Nika Obajdin, Gabrijela Skrbin, Anja Vučićević, Karla Brakus, Erika Štefanić, Lucija Lovrić, Antea Fratnik i Ana Cerovski.

Prvakinje Lijepe naše u kadetskoj konkurenciji (djevojke rođene 2002. i mlađe) su rukometašice Splita 2010, srebro je pripalo Sesvetama, a bronca Lokomotivi. Koprivnička Podravka je četvrta, riječki Zamet peti, dok su na šestom mjestu završile kadetkinje Sinja.

Ekipi Udarnika, stručnom stožeru, ali i brojim roditeljima i prijateljima kluba koji su bili u Umagu čestitamo na ovom uspjehu i želimo sretan i siguran povratak svojim kućama