°C 9

[VIDEO] Lovrić im nije pomogao: Kahlina i Šroler bez prilike za obranu naslova na Kutiji

19.12.2019.

Damir Žbulj

Ne kaže se uzalud u sportu da je puno teže obraniti naslov, nego ga prvi puta osvojiti. Martin Šroler, Kristijan Kahlina i društvo iz ekipe Quattro Leones bili su apsolutna senzacija prošlogodišnje Kutije šibica. Uspjeli su otići do kraja, podignuti prestižni pehar pobjednika, dok je Šroler bio najbolji igrač i strijelac, a Kahlina prvi vratar turnira i junak dramatičnog finala...

Ove godine se branitelj naslova pojačao s još dva igrača Gorice, Kristijanom Lovrićem i Darijom Čanađijom, no sve je neslavno završilo vrlo rano, u prvom nastupu i debaklu protiv iskusne ekipe Biberon Maraska za koju igraju malonogometni majstori i reprezentativci poput braće Suton, Luke Perića, Duška Martinca ili Tonija Jelavića, a vrata im čuvaju Franko Bilić i Marin Stojkić.

Boje Biberona brani i Josip Sesar, ali ne naš proslavljeni košarkaš i aktualni trener Gorice, iako je i on odličan 'španer', nego sjajni malonogometaš iz Mostara istog imena i prezimena, član HMNK Vrgorac. 

Pred punim tribinama dvorane ŠSD Boško Božić Pepsi u Trnskom Lovrić je bio tragičar teškog 0:6 poraza, jer je kod minimalnog zaostatka zaradio dvije minute isključenja što su protivnici iskoristili s dva brzinska pogotka preko Josipa Sutona i Duška Martinca. Toni Jelavić načeo je mrežu Kahline u drugoj minuti, Luka Perić bio je dvostruki strijelac, a jednom je poentirao i Mirko Hrkač.

Za Quattro Leones-Domus Plus ove su godine, uz Kahlinu, Šrolera, Lovrića i Čanađiju, nastupili još Ivan Müller, Danijel Župan, Josip Brkić, Hrvoje Vuđan, Marijo Dučkić, Alen Crnić i Danijel Kahlina