°C 4

Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača

18.11.2017.

Igor

U posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone nogometaši Udarnika ugostili su Pazinku iz Pazina koja se u Kurilovec došla braniti. U tome nisu imali sreće, jer protiv goropadnih domaćina koji su slavili s 4:0 nisu imali izgleda. 

Mučili su se domaćini s probijanjem gostujućeg bloka više od četrdeset minuta, no kada je u 43. minuti Ante Džaja otključao vrata Mladena Denića bilo je mnogo lakše. Potpuni slom gosti su doživjeli u posljednjih dvadesetak minuta kada su domaći igrači inkasirali još tri pogotka. Najprije je u 68. minuti Mijo Šarić povisi na 2:0, da bi u posljednjih desetak minuta Filip Hodak u dva navrata zatresao mrežu Pazinke.

-Od prve smo minute dominirali, no teško smo probijali taj njihov blok, no kada smo zabili taj gol to nas je rasteretilo i bilo nam je puno lakše igrati, pogotovo u drugom dijeli kada su se oni otvorili gdje je do izražaja došla naša kvaliteta- poslije utakmice će trener Udarnika, Damir Biškup.

Ovom pobjedom Udarnik je još malo napredovao na prvenstvenoj ljestvici te je sada četvrtoplasirani sastav lige iza Opatije, Vinogradara i Krka.

-Žao mi je što je kraj, no mislim da smo na oproštaju od domaće publike svima njima poklonili jednu prekrasnu pobjedu. Za proljeće imamo jednu odličnu poziciju i rezultat- kaže trener Biškup.
U posljednjem jesenskom kolu Udarnik u subotu gostuje u Poreču kod Jadrana, a kao zahvalu za odlične igre tijekom cijele jeseni Uprava je odlučila nagraditi igrače s odlaskom na susret dan ranije.

3. HNL, 16. KOLO
NK UDARNIK – NK PAZINKA 4:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Džaja (43), 2:0 Šarić (68), 3:0 Hodak (81), 4:0 Hodak (89)
NK UDARNIK: Kranjčec, Šarić, Brajko, Kelava (od 62. Karamatić), Džaja, Čolić (od 83. Šoštarec), Grdenić (od 86. Šimić), Kovačić, Hodak, Čunčić, Krsnik. TRENER: Damir Biškup
NK PAZINKA: Denić, Erik (od 64. Ivetić), Ivetac, Krajcar (od 77. Vale), Batel, Pinčan, Matika, Ćosić (od 46. Lepinjica), Ibrahimović, Gasser, Andre. TRENER: Mirko Matika

Galerija slika

Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača Udarnik uvjerljiv na oproštaju od svojih navijača