°C 3

Rukometašice Udarnika na korak od plasmana među šest najboljih u Hrvatskoj

08.03.2019.

Damir Žbulj

Mlade rukometašice Udarnika na korak su od plasmana među najboljih šest ekipa u Hrvatskoj!

Na državnoj kadetskoj završnici prvenstva Hrvatske (2002. godište i mlađe), koja se do 10. ožujka igra u Umagu, igračice pod vodstvom Saše Vučića izgubile su prvi dvoboj od favorizirane Podravke Vegete (19:22), međutim u drugom okršaju u s uvjerljivih 19:9 svladan je Metković i za prolazak skupine potrebna je bilo kakva pobjeda protiv Sesveta, u petak od 15.30 sati.

-->> ŽRK Udarnik ponovno na državnoj završnici: Naš uspjeh možda nije vidljiv, ali je izuzetan!

Udarnik je na poluvremenu utakmice s vršnjakinjama iz Koprivnice čak i imao minimalnu prednost (7:6), ali u nastavku je ipak ponestalo snage za veliku pobjedu.

Sesvete su u prvoj utakmice dobile Metković s 18:12, a u drugoj nadigrale Podravku Vegetu s 23:15 pa je sasvim jasno kako Velikogoričanke u popodnevnim satima očekuje težak ispit.

Boje Udarnika, Velike Gorice i Zagrebačke županije u Umagu brane Matea Josić, Dora Ciprić, Marta Turkalj, Ema Burić, Marija Perković, Doris Katalinić, Nera Butković, Nika Obajdin, Gabrijela Skrbin, Anja Vučićević, Karla Brakus, Erika Štefanić, Lucija Lovrić, Antea Fratnik i Ana Cerovski.

 

Galerija slika

Rukometašice Udarnika na korak od plasmana među šest najboljih u Hrvatskoj Rukometašice Udarnika na korak od plasmana među šest najboljih u Hrvatskoj Rukometašice Udarnika na korak od plasmana među šest najboljih u Hrvatskoj