°C 15

Proglašeni najsportaši Zaprešića

14.02.2018.

Redakcija

Zajednica športskih udruga Grada Zaprešića dodijelila je priznanja najboljim sportašima grada za 2017. godinu.

U kategoriji najboljeg sportaša nagradu je primio Luka Bolanča iz Kuglačkog kluba Zaprešić, dok je priznanje za najbolju sportašicu zasluženo odnijela Melani Adamić Golić iz Taekwondo kluba Zaprešić.

Najboljom ženskom ekipom proglašena je ekipa Odbojkaškog kluba Nebo, dok je istu nagradu u muškoj kategoriji primila ekipa Kuglačkog kluba Zaprešić. Osim ovih, dodijeljene su i nagrade za najperspektivnije mlade sportaše.

Najboljim trenerom proglašen je Dražen Kasulan iz Taekwondo kluba Zaprešić, posebno priznanje uručeno je NK Croatia-Pojatno za 40 godina rada, a titulu naj sportskog djelatnika odnio je predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Zaprešića Vladimir Pavetić.

Pavetić je na dodjeli zahvalio i Gradu na ulaganjima u sport protekle godine, od kojih su najbitniji pomoćni tereni NK Inter te nova zaprešićka kuglana, dok je u najavi i rekonstrukcija glavnih terena NK Inter.

Sportašima je čestitku uputio i gradonačelnik Željko Turk: „Čestitam nagrađenim sportašicama i sportašima koji svojim sjajnim rezultatima rade na promociji sporta, ali i našeg grada u zemlji i svijetu“, istaknuo je. Svi nagrađeni svojim su sportskim djelovanjem u prošloj godini postigli mnoge vrhunske rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

(izvor: Grad Zaprešić)