°C 14

NK Dinamo Hidrel: Budimir zamjena za Bradića

31.01.2018.

Maja Ivčić

Protekle nedjelje s pripremama za proljetni dio sezone krenuo je županijski prvoligaš iz Novog Čiča NK Dinamo Hidrel. Proljetne ambicije vrlo su visoke, jer trenutno je Dinamo Hidrel drugoplasirani sastav Prve županijske lige s bodom zaostatka za vodećim Turopoljcem.

-Trener ima punu podršku Uprave i vjerujem kako možemo postići sve zacrtano- istaknuo je izvršni dopredsjednik kluba Jadranko Lucin. Igrački kadar slabiji je za Tihomira Bradića koji se vratio u Polet, no umjesto njega angažiran je dojučerašnji vratar Lomnice Andrija Budimir. Uz njega redove momčadi pojačao je i Matija Šimun, a doveden je i junior Josip Medved iz Udarnika.

-Plan priprema je opsežan i ambiciozan. Vjerujem da ćemo ono što smo stavili na papir i odraditi. Trenirat ćemo četiri do pet puta tjedno- kaže trener Stiven Žitnik koji će tijekom ovog perioda momčad testirati u susretima protiv HNK Gorice II, Gradića te Klasa u Kupu Nogometnog saveza Velike Gorice.

Nogometni klub Dinamo Hidrel ove godine slavi sedamdesetu obljetnicu u sklopu koje će biti više aktivnosti, od organizacije već tradicionalnih turnira, a želja je i prijateljska utakmica protiv jednog od zagrebačkih prvoligaša. Na sve to naslov prvaka i promocija u viši rang bili bi samo šlag na tortu slavljeničke godine. (Dr)