°C 8

Minimalna pobjeda Vrbovca nad Udarnikom

23.09.2017.

Igor

Ruku na srce, u taboru vrbovečkog trećeligaša su se itekako pribojavali ove utakmice.

Hoće li se oporaviti nakon svoje povijesne utakmice i bez Domagoja Colarića trebalo se dići i nastaviti ligašku borbu. Ipak, kao i protiv Rijeke u Kupu prije tri dana, ponovo je briljirao vratar domaćina Filip Jendriš. Htjeli -ne htjeli, nedavno povijesna Kup utakmica ostavila je fizičkog i mentalnog traga na Crvenima, koji su unatoč tome prvi i priprijetili.

U 35. minuti domaćin je trebao doći u vodstvo. Kazneni udarac, kojega je izborio neumorni Boroša, zapucao je Gegić – tukao je posred gola, točno u Kamenjašević. Ipak. isti se igrač ipak iskupio u 82. minuti, kada je na idealan ubačaj s lijeve strane Dimovića zabio za velika, vrijedna tri boda!

S današnjim se bodovima lakše diše. Ali, prvenstvo se tek zahuktava: već u srijedu Vrbovec odlazi Maksimiru, u subotu mu dolazi Opatija.

3. HNL, 6. KOLO
NK VRBOVEC - NK UDARNIK 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Gegić (82)
NK VRBOVEC: F. Jendriš, Bojčić, Čosić, N. Jendriš, Colarić, Dimović, Busija (46.Kokot ), Boroša(58. Ramon), Gegić, Pluščec, Franić (46. Petak). TRENER: Ante Klarić
NK UDARNIK: Kamenjašević, Šarić, Čunčić, Ladović, Kovačić, Brajko, Kelava (82. Pralas), Krsnik, Karamatić (62.Hodak), Horvat, Krasnić. TRENER: Damir Biškup