°C 7

Lekenik proslavio 90. rođendan, Goričani uveličali feštu!

18.09.2019.

Damir Žbulj

NK Lekenik proslavio je svoj 90. rođendan, a feštu na stadionu uveličao je turopoljski prvoligaš, HNK Gorica.

Odigrana je prijateljska utakmica, koja je treneru Jakiroviću poslužila kao priprema za subotnje gostovanje u Koprivnici, jer su priliku dobili oni s manjom minutažom ili koji uopće nisu igrali u prošlom kolu s Lokomotivom.

Na vratima je bio još jedan rođendanski slavljenik, Ivan Čović, koji je eto baš u Lekeniku napunio 29. godina. U posljednjoj liniji bili su Krizmanić, Ćelić, Ljubisavljević, Špičić, u vezi su zaigrali Babec, Joey Suk, Maloča, Dvorneković i Mathieu, dok je u vrhu napada bio Zwolinski. Nastupili su još i Išek, Čepo, Zorica, Brkić te mladi južnokorejski nogometaši koji su nedavno potpisali jednogodišnje ugovore, Kang i Kwak, koji se i upisao među strijelce. Utakmicu su s tribine pratili ostali prvotimci Gorice, među kojima su bili i kapetan Kahlina, Maslowski, Cherif Ndiaye, Musa...

Golovima Dvornekovića, Babeca i juniora Kwaka i Josipa Zorice Goričani su tako na travnjaku stadiona u Lekeniku uvjerljivo slavili, no, domaćin se pobrinuo da prava fešta bude tek u 'trećem poluvremenu'.

Lekenik se prisjetio svojih najstarijih živućih nogometaša, predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko je domaćinu poklonio prigodni dres s brojem 90, a na kraju su igrači našeg prvoligaša razveselili mlade nade NK Lekenik, brojnim autogramima i fotografijama za uspomenu.

(Foto: HNK Gorica)